Overdrevet luksus til din mand

Sponsoreret

Sponsoreret

Hvis din mand har gjort sig fortjent til at blive forkælet, og du savner lidt inspiration til, hvad du skal købe til ham, kommer der her nogle bud på både vilde og mindre vilde produkter og accessories til din mand.

Ragekniv

I dag er barbering ikke bare en almindelig gillette skraber, hvis du spørger ham, der er med på de nyeste tendenser. Den klassiske gamle metode at barbere sig på, er populær som aldrig før, og der er ligefrem præstige i at eje en ragekniv nu, eller om ikke andet at gå til barber. En god ragekniv kan fås fra 200 kr.

Bælte

Til et perfekt outfit hører også et matchende bælte. Hvis din mand ikke er meget for at gå med bælter, må du præge ham lidt! Det er super fedt, når sko og bælte passer sammen, og hvis bare de matcher, kan han tillade sig at gå amok med tøjets farver. Selvfølgelig bør han måske ikke gå rundt i regnbuens farver.

Lædertaske

Det er aldrig skidt med en lækker lædertaske til computeren og papirerne til arbejdet.  Hvis du vil forkæle din mand ekstra meget, måske til en fødselsdag eller lign., kan du kaste dig over et taskekøb. En fed lækkertaske kan koste alt fra 400-4000kr, og med matchende sko og bælte vil manden stå knivskarpt!

Ure

Hvis du vil flotte dig ekstra meget, og har manden været ekstra sød ved dig, kan du forære ham et ur. Ure er enormt populære, og ligesom med bæltet og lædertasken er uret også en del af outfittet. Et ur kan også fås i mange afskygninger og priser, men hvis det skal være ekstra luksuriøst, og har du røven fuld af penge, kan du selvfølgelig gå efter de luksuriøse brands. Et sted du kan finde luksuriøse vintageure, er på Vintageure.dk. Her kan du finde vilde, brugte ure, som vil spare dig eller din mand for en masse penge.  Find dem her