Gakkede kostumer

Sponsoreret

Sponsoreret

Kostumer, der altid er populære, hvis du spørger langt de fleste kvinder, er noget der har med prinsesser eller lignende at gøre, og hvis du spørger de fleste mænd, skal det helst være så maskulint eller åndssvagt som muligt.. Men hvorfor kan kvinden ikke klæde sig åndssvagt ud? På http://gag.dk/kostumer-46/ finder du de mest fjollede, åndssvage men også fantastisk flotte kostumer til enhver skør lejlighed.

Et kostume der vil give en masse sjov opmærksomhed er et kostume som “blotter dame-kostumet”, “blotter mand-kostumet” eller “sort stripper kostumet”. Disse kan findes på hjemmesiden, og de er dybt åndssvage og vil med garanti trække en masse smil frem på alles læber og være en væsentlig faktor for at skabe en hylende morsom fest.

Endnu mere sjovt er det måske, hvis mændene klæder sig ud som kvinder eller prinsesser. Måske en hawaii- eller tyroler pige? Mulighederne er mange, men en ting er sikkert, og det er, at gag.dk har en hel masse billige og flotte kostumer, der ved bestilling bliver leveret lige til ens hoveddør. Nemmere bliver det jo næsten ikke. Der er også udklædning og gimmicks til børn, og det er kun fantasien, der sætter grænser… Det er et overraskende stort udvalg, der findes på siden.

Hvis du ikke ved, hvad du egentlig skal bruge et kostume til, så er der både fastelavn, karneval, halloween og diverse temafester, man kan deltage i. Aalborg karneval er nordens største, og der vil være mange tusinde mennesker samlet til parade. Alle er friske og glade og konkurrerer mange gange om, hvem der har det flotteste eller mest gakkede kostume.