Kom i kontakt med dig selv og kom ud af dit tankemylder

Sponsoreret

Sponsoreret

Når livet bliver hårdt, uoverskueligt eller trist kan det være nødvendigt at tage kontakt til en psykolog. Det kan være i forhold til stress på arbejdet, angst eller depression, PTSD eller andre psykiske sygdomme.

Det kan skyldes en presset arbejdssituation. Det kan skyldes tabet af et familiemedlem eller sygdom i familien. Uanset hvordan den mentale ubalance er kommet, så bør man søge kontakt til psykologer Østjylland. Kun ved at påbegynde behandlingen i form af terapi, kan du begynde at få det bedre. Sommetider kan problemerne hænge sammen eller være årsag til hinanden. Især hvis man ikke begynder at behandle eksempelvis stress kan det udvikle sig til depression. Derfor er det vigtigt ikke at begynde for sent til psykolog. På http://www.re-view.dk/ kan du læse om psykologer i Århus.

Alle psykologerne tilknyttet Re-view er medlemmer af Dansk Psykologforening. De er underlagt den tavshedspligt, der står beskrevet i psykologloven. Du kan derfor med ro i maven snakke med en psykolog Århus, hvis du går og tumler med noget, som er for tungt for sig selv at bære. Psykologer kan nemlig hjælpe dig med at takle udfordringerne. Det er vigtigt at du har tillid til din psykolog. Psykologer Østjylland stræber efter en god kontakt mellem bruger og behandler, så du er tryg i dit behandlingsforløb. Den behandlingsmetode som psykolog Århus fra Re-view anvender hedder metakognitiv terapi. Det går ud på at have fokus på hvordan dine opmærksomhedsmønstre er og hvordan dine problemer ses i din adfærd. Opsøg en psykolog i Århus og få hjælp til dine udfordringer.