Er du klar på at knokle igennem? – Tag en 2-årig STX

Sponsoreret

Sponsoreret

I dag skal man have en helt klar idé om, hvad man skal med sit liv. Unge mennesker oplever et stigende pres fra omverdenen, når det kommer til uddannelse og karriere. Mange føler, at det hele skal gå så hurtigt som overhovedet muligt. Det er selvfølgelig ikke alle, der føler sig lige presset. Nogle er skoletrætte og vil gerne hurtigt igennem studieforløbet.

En 2-årig STX er en mulighed for dem, der gerne vil være færdig på kortere tid. Det kan være for dem, der er lidt ældre, og for dem der måske har været ude at rejse eller før er droppet ud af gymnasiet. En 2-årig STX uddannelse er målrettet, og den kræver en koncentreret indsats af den studerende.
2-årig STX

På en 2-årig STX starter man med det samme på sin studieretning, man har altså ikke et grundforløb, som på en 3-årig STX. Man skal derfor med det samme være nogenlunde bevidst om, hvilken retning man gerne vil gå i fremtiden. På Gentofte Studenterkursus, kan du tage denne 2-årige STX. Der er max 24 elever i hver klasse, hvilket gør, at man som elev får meget ud af undervisning, da det er nemmere at få arbejdsro, og det er nemmere for den enkelte elev at komme til orde. Sammenholdet bliver hurtigt skabt, da der i forhold til mange andre studiesteder, er langt flere i klasserne. Det er nemt at komme hinanden ved.

En 2-årig STX er til dig, der er klar på at komme hurtigere igennem din uddannelse. Det er til dig, der er klar på at give den en skalle.