Er din levestandard sikret i tilfælde af, at du mister dit job?

Sponsoreret

Sponsoreret

Lønsikring hos Dahlberg Assurance Agentur 

En Lønsikring  er god at have, hvis du vil være sikret den levestandard, du har, når du er i arbejde. Dahlberg Assurance Agentur A/S er et agentur, der betjener kunder i hele Danmark, og de har hovedkontor i København. Dahlberg Assurance Agentur A/S tilbyder mange forskellige forsikringer, til alle over 18 år, og en lønsikring er altså en af dem. Hvis du har lyst til at tegne en lønsikring, skal du være fyldt 18 år. Forsikringen træder i kraft fra den dato, Dahlberg Assurance Agentur A/S modtager forsikringstilmeldingen. Du kan også ønske en senere ikraftrædelsesdato. Forsikringen skal fornyes efter tre år.

Forsikring dækker …

  • Hvis du bor i Danmark og står til fuld rådighed for arbejdsmarkedet. Du er også dækket, hvis du fx er udstationeret eller udsendt til et land af din arbejdsgiver, hvis arbejdsgiveren vel at mærke har adresse i Danmark.
  • Opsigelse fra arbejdsgiver, arbejdsgivers konkurs eller lignende og uarbejdsdygtighed på grund af sygdom eller ulykke.

Selvrisiko

Den første måned skal du selv dække. Udbetaling sker månedligt bagud.

Hjemmesiden..

Byder på en mere dybdegående forklaring på lønsikringen, og også der kan man nemt og overskueligt tilmelde sig. Dahlberg Assurance Agentur tilbyder som sagt også andre forsikringer, og på deres hjemmeside står der, ligesom lønsikringen, al den nødvendige information, der skal til, når det kommer til valg af forsikringer. Du kan kontakte Dahlberg Assurance Agentur på telefon og på mail, og så sidder de klar på at svare på spørgsmål. De befinder sig på Nyhavn i København K.