Unikt badeværelse med Wesco

Sponsoreret

Sponsoreret

Boligindretning er meget individuel og med de rigtige produkter, så kan du præge dit hjem, så det passer til din personlige stil. 

I takt med at interessen for brugen af Instagram og Pinterest er stødt steget, så er der kommet stor fokus på, hvordan danskerne interetter sig i hjemmet. Der er mange tendenser, som er meget populære og det kan derfor være svært at få en individuel og personlig stil, der ikke er mangen til alle andre. Det danske mærke Wesco har fokus på interiør som skraldespande, køkkenvægte og brødkurve til køkkenet samt toiletbørster til badeværelset. Fællesnævneren for alle produkterne er, at der er fuld fart på farverne og ellers et meget klassisk design.

Wespos design er med til at fuldende oplevelsen af et ellers meget farveneurtalt badeværelse og køkken, der trænger til et fokusområde. Designet er inspireret af retroprodukter, og har både funktion og udseende i højsædet. Alle produkterne er designet med en rød tråd, som man kan se i de individuelle designs. Alle produkterne er med på moden, og virksomheden sørger for, at der er en sammenhæng mellem kvalitet og pris. Hvis du er interesseret i at sætte et nyt og anerledes præg på køkkenet, så tá et kig hos: https://www.praeg-living.dk/collections/wesco.