Efterskole baseret på kristne værdier

Sponsoreret

Sponsoreret

Hestlund Efterskole er en kristen efterskole, og elevernes hverdag er opbygget om de kristne værdier. Efterskolen bruger troen, som deres GPS, men man behøver ikke nødvendigvis at være kristen for at gå på efterskolen.

På den jyske efterskole Hestlund bliver du en del af et unikt samarbejde, hvor der altid er plads til alle. Skolen har nogle meget jordnære værdier, der betyder, at der er fokus på det enkelte individ. Hestlund Efterskole er en kristen efterskole, og de kristne værdier er en stor del af hverdagen. I hverdagen ses det blandt andet på elevernes væremåde og den måde, de taler på. Lærerne og eleverne er med til at sikre, at ingen bliver overset. Hestlund Efterskole ser biblen som GPS for det gode liv.

Skolen samles morgen og aften i 10-15 minutter til en fælles andagt, hvor de synger og læser et stykke fra Bibelen. Nogle elever finder ofte sammen og laver et lovsangsband, som spiller til andagter og til særlige lovsangsaftener. Efterskolen er tilknyttet organisationerne KFUM, KFUK og Indre Mission. Det betyder, at organisationerne er med til at udgøre efterskolens bagland og organisationerne sidder i repræsentantskabet. Skolens elever er altid i fokus, og det vigtigste er, at de får en god oplevelse med efterskolelivet.