Ældres foretrukne køretøj

Sponsoreret

Sponsoreret

En el scooter giver stor frihed for mange ældre, der pludselig har mulighed for selv at klare indkøb og besøge naboer, venner og familie. For mange er købet af en el scooter derfor en god investering, som de får stor gavn af. 

Hos forhandler Cp Mortensen er de klar over den store værdi en el scooter er med til at give de ældre. El scooterne kan fås i mange variationer og de passer derfor til de forskellige behov. Derfor har de udviklet el scootere, der lever op til de daglige behov. En el scooter er ikke bare en el scooter. Der er stor forskel på de forskellige modeller, og det er vigtigt, at man ikke bare køber den første og den bedste. Hvis man køber en el scooter med en motor af dårlig kvalitet, så får man ikke meget for pengene selvom man måske sparer en smule ved selve købet.

En el scooters holdbarhed afhænger af, hvor ofte scooteren bliver brugt og hvilket terræn, den bliver brugt i. Som med så meget elektronik, så er der forskellige faktorer, der spiller ind. Dog er det vigtigt at se på, hvad el scooteren er lavet af. Hos CP Mortensen udvikler de kun el scootere, der er fremstillet i gode kvalitets materialer og i forskellige prisklasser alt efter, hvilke behov man har.