Få laserbehandling mod dine smerter

Sponsoreret

Sponsoreret

Hvis man går rundt med kroniske rygsmerter, så kan det hæmme ens hverdag utrolig meget, hvilket kan påvirke livskvaliteten. Dette kan man komme til livs med hjælp af laserbehandling. Laserbehandling har hjulpet rigtig mange, og det kan også hjælpe dig, så du kan slippe for dine smerter.

Rigtig mange oplever på et tidspunkt i livet at de får ondt et sted på kroppen. Det kan være i ryggen, fødderne, knæene eller andre steder på kroppen. Fælles for alle steder er, at smerterne kan være med til at påvirke din livskvalitet. Laserbehandling kan være med til at behandle disse smerter. Undersøgelser viser,  at laserstråler af en specifik bølgelængde kan virke smertehæmmende. Ved at vælge laserbehandling kan man derfor slippe for unødig medicin eller behandlinger, der kan påvirke kroppen efterfølgende.

Klinikken EPC-Laser har specialiseret sig i laserbehandling mod forskellige kroniske smerter. De har sørget for at mange kunder er blevet smertefri ved at bruge laserbehandling som behandlingsform. Der er en individuel behandling mod de forskellige steder på kroppen og valget af lasermodel kommer også an på, hvor på kroppen dine smerter sidder. Hvis man ser på laserbehandling mod rygsmerter, så foregår det på den måde, at EPC-Laser anvender såkaldt koldt laserlys.

Laserbehandling virker for rigtig mange, og en af de nyere kendte historier fortæller, at laserbehandling også har virket for danseren Claudia Rex, der er kendt for din rolle i Vild med Dans. Claudia Rex har døjet med smerter i rigtig mange år og lægerne opgivet hende, men hun blev smertefri ved at få laserbehandlinger efter to år i smerte-helvede.