Køb altid certificerede segboards

Sponsoreret

Sponsoreret

Når du skal købe et segboard, skal du altid tænke på din sikkerhed. Der har været historier med segboards, der brød i brand og det er derfor vigtigt, at du vælger et certificeret segboard, der kan sikre din sikkerhed.

Segboardet indbyder til sjov og leg, men det er ikke sjovt, hvis segboardet er fremstillet i Kina og ikke har de rette certificeringer. Så kan det blive en meget kedelig fornøjelse, hvis det ikke lever op til dine forventninger eller endnu værre – Bryder ud i brand under kørsel eller opladning.

Et segboard er ikke bare et segboard, og de billige modeller kan være meget farlige at køre på. Du bør derfor gå meget op i, hvilken model du vælger, når du skal købe et segboard. Segboardet som koncept er dog ikke farligt, og derfor fører mange danske virksomheder kun segboards, der er sikkerhedsgodkendte. Det er dog vigtigt, at I får certificeringen på det nye segboard, så I er sikre på at forhandlerne ikke lyver for jer.

Hvis I køber segboards fra de danske webshops er de forskellige modeller, CE-mærkede, DELTA-certificerede og de overholder derudover EMC-lovgivningen. Godkendelserne har strenge krav, og du som forbruger er derfor sikret en kvalitetsvare.