Få lynkørekort på 30 dage hos Kørkort.dk

Sponsoreret

Hos kørkort.dk kan stå med et vaskeægte kørekort i hånden efter fire uger, hvis du vælger at tage deres lynkursus.

Er du også helt vild efter at få det længeventede kørekort i hænderne, og kunne du godt tænke dig, at det skulle gå så hurtigt som muligt? Så er du kommet til det rette sted, for hos https://koerkort.dk kan du få et lynkursus, hvor alle 53 lektioner gennemføres på fire uger.

Tager du lynholdet, så er programmet, at du møder mandag og onsdag klokken 16:00 til teori, og efter hver teoritime skal du ud at køre i skolevognen inden næste teori. Der er i alt ni teoritimer af 2-3 timers varighed. Hvis du skal være på lynholdet, skal du altså have tid til teori to gange om ugen, og tid til at køre i skolevognen to gange om ugen.

Når der er gået 30 dage, er du klar til at gå til prøverne. Kørkort.dk har tilmed erfaret, at elever, der har gennemført undervisningen på lynhold, kommer hurtigere til køreprøve og har færre køretimer.

Køreskolen ligger midt i centrum af Aarhus, og de sætter en dyd i at yde god service og give gode rammer. Derudover er det vigtigt for kørelæreren, at du kommer til at føle dig sikker som billist, særligt når du skal til at køre selv.