Slip din indre musiker løs på Øse Efterskole

Sponsoreret

Er du til heavy, reggae, pop eller elektronisk musik? På Øse Efterskole i Vestjylland kan du prøve det hele, når du vælger musiklinjen.

Kunne du tænke dig at komme på en musikefterskole? Så skulle du overveje Øse Efterskole i Vestjylland, hvor du kan gå på musiklinjen, uanset hvilket niveau du er på. Undervisningen er tilpasset dig, både hvis du har spillet i mange år, eller hvis du aldrig har rørt et instrument.

På skolen er der tre øvelokaler, et lokale til elektronisk musik og et lydstudie. Der er også bygget en udendørs scene, så hvis det er godt vejr, så kan musikundervisningen blive rykket ud på scenen.

På Øse Efterskoles musiklinje kommer du til at arbejde med sammenspil, turné, komposition, nodelære, rytmelære, studieoptagelser, improvisation og meget, meget mere. Du får mulighed for at spille koncerter og turneer, og så har Øse Efterskole tilmed sin egen årlige musikfestival, som hedder ØF. I den forbindelse kan du også komme bagom festivalen og være med til at booke bands, lave plakater og skrive pressemeddelelser.

Så hvis du er klar til at slippe din indre musiker løs på Øse Efterskole, så garanterer de dig, at du får udviklet og brugt dit talent, at du bliver bedre til samspil og til det instrument, du eventuelt spiller, og så er du også garanteret at få afprøvet en masse forskellige musikgenrer og stilarter.