Sæt fokus på kvaliteten – Vælg røgsmuld hos Dansk Træmel

Sponsoreret

Officielt er der ikke samme stramme krav i fremstillingen af røgsmuld og flis. Det ønsker Dansk Træmel at sætte fokus på, at det har en stor betydning i rygningsprocessen. De ønsker at tilbyde et økologisk produkt, men da der ikke findes et regelsæt for økologisk træ, er dette ikke muligt. Dog kommer de meget tæt på.

Meget røgsmuld er produceret af restmaterialer fra møbelindustrien og det betyder at mange af røgprodukterne i industrien er af meget dårlig kvalitet. Det ønsker virksomheden Dansk Træmel at sætte fokus på, da røgsmuld bør være af den bedste kvalitet. Røgprodukterne har en direkte indvirkning på kvaliteten af de delikatesser, der bliver røget.

Dansk Træmel stiller krav til røgsmuldet og de ønsker, at du også gør dette. Dansk Træmel ønsker at tilbyde et økologisk produkt og er så tæt muligt på at tilbyde et økologisk produkt, som det er muligt i industien. Træet er lavet i samarbejde med Europas største savværk udviklet et koncept, der sikrer en enestående råvare, hvor aromaen bevares. Træet er 100% uden kemikalier, hvilket sikre at du får det bedste produkt i sidste ende. Læs mere om røgsmuld hos Dansk Træmel.