Nyt lovforslag skal sikre vækst og udvikling i hele Danmark – skiltning er på dagsordenen

Sponsoreret

Den 3. Maj 2018 skal et lovforslag fra Esben Lunde Larsen (V) i 2. Behandling. Forslaget lyder blandt andet på, at det skal være muligt for lokale virksomheder at sætte skilte op ved større veje. 

 

Eksempler som ”byfest”, ”økologisk gårdbutik”, ”galleri” og ”museum” er blot nogle af de mange muligheder, der er for at skilte for sin lokale virksomhed. Men hidtil har skiltningen fra lokale virksomheder ved større veje været begrænset, og det kan et lovforslag fra regeringen ændre på. 

 

Den 3. Maj 2018 skal forslaget, der er fremsat af Miljø og fødevareminister, Esben Lunde Larsen (V), i 2. Behandling i Miljø og Fødevareudvalget, og det glæder blandt andet Johnny Vallentin, der er ejer af en gård- og genbrugsbutik lidt uden for Næstved. 

 

-Det betyder rigtig meget for mit eksistensgrundlag. Det gør det. For jeg er ikke ene om at have en genbrugs- og en gårdbutik. Vi er rigtig mange, der konkurrerer, og vi har nogle kunder, vi skal have fat i alle sammen, siger Johnny Vallentin til TV Øst i en artikel fra slutningen af marts måned. 

 

Uanset om du har en lille eller stor virksomhed, kan udendørs skiltning gavne din omsætning, fordi skilte simpelthen gør kunder opmærksomme på, at din virksomhed eksisterer. 

 

Læs mere om din virksomheds muligheder for et udendørs skiltesystem her.