Glem alt om den perfekte bikini-form: Her er badedragterne, der får dig til at se smuk ud med former

Sponsoreret

Det er et tilbagevendende problem for mange danske kvinder: Det der med at komme i form og tabe nok kilo til at kunne tage en lille bikini på, når den står på strandtur om sommeren. Men hvis du ikke lige er den type, der kan eller vil være i en af de små bikinier, der knap dækker det, de skal, kan du heldigvis finde andet smart og lækkert badetøj, som får det bedste frem i dig. 

 

Skønhedsidealer ændrer sig næsten hele tiden. Ligesom mode gør. Derfor laves der nyt og moderigtigt badetøj år for år, og det tilpasses og kombineres med de skønhedsidealer, der er gældende for tiden. 

 

Derfor er mange kvinder opsatte på at skulle tabe sig op til hver sommer, men det er bestemt ikke alle kvinder, der kan passe de små bikinier, som modeindustrien spytter ud i disse år. 

 

Er du en af de kvinder, der ikke har lyst til at iklæde sig en lille bikini-sag, kan du i stedet for overveje en badedragt, der er inspireret af tidligere års skønhedsidealer.  

 

Du slipper for bekymringerne om vægttab, og i stedet kan du fokusere på dig selv – du kommer nemlig til at ligne en lækker badenymfe fra 1950’erne, samtidig med at dit badetøj sidder som det skal hele tiden. Find din næste retro badedragt her.