Solid totalentreprise hos KG Hansen

Sponsoreret

Har du brug for totalentreprise til dit nye, store byggeri? Den jyske virksomhed K.G. Hansen & Sønner a/s tilbyder smukt design og solidt håndværk.

Mangler du en totalentreprenør til at tegne og bygge dit nye byggeri, tilbyder KG Hansen totalentreprise. Virksomheden kan sit kram og har kunnet det gennem et århundrede. De holder til i Grindsted, og har eksisteret siden 1910.

Karl Gustav Hansen grundlagde dengang virksomheden, og han var murermester af den type, der stod inde for alt det, han og virksomheden leverede. Han gik heller aldrig hjem, før alt var som aftalt. En god jysk indstilling, der har medvirket til, at K.G. Hansen & Sønner a/s har vokset sig til en stor og betydende entreprenørvirksomhed.

I slutningen af 2017 fik virksomheden prisen for årets byggeri, da de færdiggjorde det storslåede og succesfulde Lego House. Derudover har de også bygget rådhuset i Billund og p-huset i samme by. Du kan finde flere eksempler på byggerier på kgh.dk.

Hos KG Hansen mener de, at der er mange måder at bygge på, men at der kun er én måde, der holder – nemlig at bygge ordentligt. Noget, de ser som et krav for deres entreprenører. Så har du brug for totalentreprise af den solide og jyske slags, så tag kontakt til KG Hansen.