Få driftsikker og professionel erhverstelefoni

Business Call Line Dial Telephone Communications

Sponsoreret

Der er vigtigt, at din erhvervstelefon præsenterer virksomheden godt. Professionel, effektiv og driftssikker erhvervstelefoni er derfor nødvendig, og netop dette tilbyder Lund & Erichsen.

Når man som kunne ringer til en virksomhed, så er telefoniløsningen det første, man møder, og det har derfor også meget at sige for kundens førstehåndsindtryk af virksomheden. Derfor er det vigtigt, at der er styr på erhvervtelefonen. Lund & Erichsen arbejder med telefon til erhverv og laver telefoniløsninger, der passer til dit behov.

Lund & Erichsen har siden 1912 hjulpet private og virksomheder med tekniske el-installationer og datateknik i mange forskellige afskygninger. De arbejder for at optimere din virksomhed eller dit hjem gennem intelligente installationer. De har 45 dygtige og engagerede medarbejdere, der er specialister inden for en række tekniske fagområder herunder erhvervstelefoni. Derfor kan det i den grad betale sig at tage dem med på råd i forhold til at forstå forskellene på de forskellige typer af løsninger og teknologier.

De tilbyder forskellige telefontyper, og du kan blandt andet vælge, om det skal være en mobiltelefon, bordtelefon eller en softphone, hvor betjening af opkald foregår på PC.

På l-e.dk kan du  læsere mere om de mange forskellige løsninger, de har. Derefter kan du blot kontakte L&E, og så hjælper de dig med at finde den helt rigtige telefonløsning.