Prøv at udfordre dig og din muskulatur på arbejdspladsen med et balancebræt

Sponsoreret

Ved hjælp af Ergopartners balancebræt kan du mindske både smerter i knæ og hofter, og så kan du samtidigt udfordre din balance. Det hjælper dig igennem de lange arbejdsdage.

Bøvler du med skavanker af forskellig slags på arbejdspladsen, og kunne du også bruge en lidt mer aktiv hverdag på kontoret? Så køb et balancebræt hos Ergopartner, der hjælper dig til at stå og balancere behageligt på kontoret hele dagen lang, og så udfordrer brættet også dine muskler i både ankler, lægmuskler, knæ og hofter.

Hvis du køber Back App 360-balancebrættet får du både diverse øvelser ved hjælp af gummiringen under brættet, du får et justerbart bræt, der passer til dit behov, du får aktiveret din kernemuskulatur, så du forebygger skader, og så kan du fremskynde et vægttab, da du forbrænder mere ved at stå op. Desuden øges din blodcirkulation, og det medvirker, at din koncentration bliver bedre.

Via den røde knop på brættet, som du kan skrue op og ned, er brættet justerbart. Du kan å den måde stå længere tid på brættet, og så kan du også få endnu mere ud af dit hæve/sænkebord.

Der er altså mange gode grunde til at anskaffe sig et balancebræt fra Ergopartner.