Hop med på havetrenden

Sponsoreret

Har du lyst til at gøre din have lidt mere eventyrlig? Give den et magisk element, hvor himmel, skyer og planter spejler sig i et spejlbassins overflade? Lyngeshop tilbyder flere forskellige slags spejlbassiner.

Spejlbassiner er en måde at gøre din have meget mere eventyrlig på. De trækker solens stråler ned på jorden og så spejler de din haves blomster og træer i overfladen. De er lavet af stålplader, som står godt sammen med havens mange farver, og så er de meget nemme at holde. Det, at de himlen, skyerne og planter spejles i din bassinet, giver et livligt og smukt look i din have, som gør, at det også er en populær trend blandt mange haveejere, som Jyllands-Posten skriver.

Har du en stor have, og kan du lide at gå tur i din egen have, så kan et spejlbassin være med til at gøre turen endnu mere eksotisk, levende og spændende. Har du små børn eller børnebørn, så vil de uden tvivl elske spejlbassinet, fordi de kan se sig selv i bassinet, og fordi vand altid fascinerer børn. Lyngeshops spejlbassiner er lavet af 5 mm kraftige stålplader, som ruster til en rødbrun farve, der er pæn at se på. Kontakt Lyngeshop, og de leverer gerne gratis et spejlbassin efter dine specialmål.