Husk at køb sikre segboards

Sponsoreret

Det er meget vigtigt at købe sikre segboards, når du leder efter de urbane transportmidler. Efter flere historier om segboards i brand er det vigtigt at vælge de certificerede segboards, så du aldrig er i tvivl om din sikkerhed.

Du kan finde billige segboards på markedet, der er produceret i Kina og derfor ikke har de rette certificeringer. Men så kan du også risikere, at det ikke lever op til dine forventninger eller aller værst bryder ud i brand. Derfor er det meget vigtigt, at du går op i, hvilket segboard du vælger. Det er nemlig ikke konceptet men bestemte modeller, der er farlige.

Funboards.dk går ikke på kompromis med sikkerheden, og derfor er det ikke de billigste modeller på markedet, men derimod kan du være sikre på, at det er nogle af de sikreste modeller, du finder. På webshoppen kan du se en oversigt over alle de certifikationer, som Funboards har fået. Blandt andet er de e-mærkede, CE-godkendte og har det internationale AOC-certifikat. Alle segboards har indbygget temperatursikring og er produceret i brandhæmmende plast, og derfor kan du være sikker på, at du der ikke sker noget, når du kører på segboards fra Funboards.

Find alle de fede modeller hos https://funboards.dk/collections/segboard-modeller, hvor du sikkert kan finde den model, du leder efter. Funboards.dk lover dag-til-dag-levering, hvis du bestiller inden klokken 13, og så er der tilmed 90 dages fuld returret, hvis du ikke er tilfreds med dit produkt. Der er også gratis fragt på alle produkter ved køb for over 300 kroner.