Kom af med åreknuderne

Sponsoreret

Bøvler du også med åreknuder eller blodkarudvidelser? Måske generer det dig endda, fordi det gør ondt eller bare på grund af udseendet. Uanset hvad du er træt af ved åreknuder eller blodkarudvidelser, så kan du få en moderne behandling, der hjælper dig af med det hos Åreknudeklinikkerne. 

Åreknuder er lange tykke blodårer, der som regel ses tydeligt under huden. Faktisk transporterer de ikke blodet, sådan som de egentlig skal, fordi det, der skal være en slags ventil i blodåren ikke fungerer ordentligt. Det betyder også, at åreknuder ikke kun er irriterende at se på, det kan også medføre komplikationer som hævede ben og årebetændelse, der i alvorlige tilfælde kan medføre blodpropper.

Åreknudeklinikkerne er Danmarks største center for behandling af åreknuder, og de har over 2.500 behandlinger om året. Derudover er de også et af de steder, der har mest forskning indenfor området, og derfor anvender de også kun behandlingsformer, der har en videnskabeligt dokumenteret effekt.

Åreknudeklikkerne brander sig på nøgleord som kvalitet, tryghed og ekspertbehandling, og de er et af de få steder i landet, der har erfaring med at behandle mere vanskelige åreknuder, som for eksempel dem, der opstår langs knæhasen eller er kommet igennem efter tidligere operationer. De er altså i stand til at behandle alle slags åreknuder. Og uanset om dine åreknuder blive fjernet med operationer, skum, laser eller moderne indvendig radiofrekvens, så får du lokalbedøvelse, der lægges meget præcist ved hjælp af ultralyd. Læs mere på websiden, hvor der er uddybende information.