Personlig gennemslagskraft: Derfor er det så vigtigt at være god til at skabe interesse

Sponsoreret

Det er afgørende for din viden eller dit budskab, at det formidles på den rigtige måde, hvis du vil have modtagerne eller tilhørerne til at huske de vigtigste pointer.

Forestil dig, at du har arbejdet på verdens fedeste projekt i løbet af de seneste seks måneder. Du har forsket, undersøgt, researchet, indsamlet viden samt foretaget grundig bevisførelse for dine resultater, og du er vild med det, du er nået frem til.

Din chef ved, at du er ved at være færdig med projektet, og han beder dig derfor om at afholde en lille præsentation af dine resultater ved det næste månedsmøde på arbejdspladsen.

Da du har arbejdet grundigt og enspænderagtigt med projektet, er du så langt nede i materien, at det måske kan være svært for kollegaerne at forstå, hvad du faktisk er nået frem til. Eller også kan de slet ikke forstå, hvorfor resultaterne er så fede?

Der kan være mange tanker gemt i ens hoved, inden man skal lave en præsentation. For selvfølgelig ønsker vi alle at levere vores viden eller budskab bedst muligt. Så modtagerne faktisk forstår os.

Gennemslagskraft er nøgleordet, hvis man vil opnå succes med sin formidling af et budskab. Det er nemlig afgørende at brænde igennem med sin faglighed og personlighed på samme tid, hvis man vil være en af dem, som andre lytter til og tror på.

Nogle gange er det ikke nok at lave en hurtig søgning på internettet, hvor en række ikke-validerede kilder fortæller om nogle af de vigtigste ting at have fokus på i sin præsentation. Derimod kræver det eksperthjælp, hvis man virkelig vil opnå gode resultater.

Derfor kan du med fordel tage til et gennemslagskraft foredrag, så du kan blive klædt ordentligt på – og blive den man lytter til med opmærksomhed og engagement.