Bliv udrustet til at vende stærkt tilbage til hverdagen igen

Sponsoreret

Udrustning og genoptræning er nogle af nøgleordene på Vejlefjords Rehabiliteringscenter. Med et specialiseret rehabiliteringsophold får du en masse viden om din hjerneskade, samtidig med at du bliver forandret og udrustet til at vende tilbage til din hverdag. Et ophold på Vejlefjord er et ophold i trygge og helt unikke rammer.

Har du gennemgået en tragisk ulykke eller et sygdomsforløb, og har du på bekostning af det erhvervet en hjerneskade eller hjernesygdom? Har du fået nogle udfordringer i dagligdagen, som du gerne vil lære at håndtere, så du atter kan være i stand til at klare dig selv? Med et ophold på Vejlefjord Rehabiliteringscenter genoptrænes du til at vende stærkt tilbage til hverdagen. Her får du struktur på din daglige træning og gode kostvaner sammen med et behandlerteam og andre patienter, der står i samme eller lignende situation som dig.

Det kan blive en kamp nogle dage, men fagpersonalet på Vejlefjord Rehabilitering vil kæmpe kampen sammen med dig, og sammen er I meget stærkere! Siden 1995 har målgruppen på Rehabiliteringen været voksne med hjerneskader og hjernesygdomme. Derfor har fagpersonalet en bred viden og erfaring inden for dette område. Fagpersonalet består blandt andet af fysioterapeuter, ergoterapeuter, sygeplejersker, neuropsykologer og mange flere specialister. Alle er de kompetente og specialiserede inden for hjerneskader og hjernesygdomme. Sammen med dig vil de finde lige netop dén genoptræningsplan, der skal til for, at du kan vende hjem igen stærk og klar til at gå i gang med hverdagen.

Hvis Vejlefjord Rehabilitering lyder som stedet for dig, så læs mere hos Vejlefjord.dk.