Flyv bedre: Rejsestrømper skåner dig for træthed i benene

Sponsoreret

Find det store udvalg af flystrømper og rejsestrømper hos Fysio-shop.dk, sådan at du fremover kan slippe for træthed og kredsløbsproblemer i benene, når du rejser.

Når du skal ud at flyve er det vigtigt, at rejsen bliver så komfortabel som muligt, samtidig med at den skader mindst muligt. Når man kommer op i højderne, så udsætter man kroppen for et pres i benene, der både skaber træthed men også kan give kredsløbsproblemer i benene. Dette kan du afhjælpe med rejsestrømper og flystrømper fra Fysio-shop.dk.

Deres udvalg af rejsestrømper og flystrømper er alle fra mærket Bauerfeind, som er et anerkendt tysk mærke. Alle strømper alle ensfarvede og stilrene, og ligner derfor almindelige strømper på en prik. Fysio-shop.dk anbefaler, at du bruger rejsestrømper og flystrømper både til længere flyrejser, men ligeledes også i dagligdagen hvis du har et arbejde, hvor du er meget stående.

Alle modeller kan fås i flere forskellige farvenuancer, til trods for at de ligner almindelige strømper, alt efter om du ønsker sorte, hudfarvede, grå eller lignende strømper. På grund af modellernes neutrale designs egner de sig både til mænd og kvinder, og dækker derfor over skostørrelser fra 37 til 47.

Udvalget byder både på knæstrømper, lårstrømper samt strømpebukser. Det anbefales, at gravide ikke kun bruger knæ- eller lårstrømper, men derimod bruger strømpebukser. Fælles for modellerne er, at de alle er lette og åndbare, samtidigt med at de sidder behageligt ind mod benene.