Få leveret dit juletræ til døren på Sjælland

Sponsoreret

Hjælp dig selv, når julen står for døren og få Dyssegaarden til at levere flotte grantræer til juletiden hjem i din stue, hvis du bor på Sjælland.

Der går ikke længe, før juletingene begynder at indtage butikkerne, og så begynder det at blive rart at få styr på juleindkøbene, så alt ikke skal ordnes i de sidste uger inden jul. Hvis du kunne tænke dig at slippe for selv at skulle ud at fælde juletræ og bringe det hjem, eller hvis du ganske enkelt ikke har muligheden for det, så kan du få Dyssegaarden til at levere et juletræ til dig, sådan at alt du skal gøre er at betale for træet.

I sæson 2018 leverer Dysseggaarden nemlig juletræer i København og til mange sjællandske kommuner, som blandt andet Albertslund, Brøndby, Egedal, Fredensborg, Gentofte, Greve, Hvidovre, Køge, Roskilde, Solrød, Vallensbæk og mange, mange flere.

Leveringen kan ske både i hverdage og i weekender i både november og december, helt indtil få dage før juleaften. På den måde kan du altså hjælpe dig selv til at få ordnet en af de ting, som måske ofte stresser mange, fordi det kan være en smule omstændeligt både at få valgt, købt, fældet og bragt et juletræ hjem i stuen, især hvis man hverken har bil eller trailer. Læs mere om juletræ København på siden.