Lækker, økologisk mad ud af huset

Sponsoreret

Mangler du mad til din næste fest? Green Vibe har et stort og lækkert udvalg af økologisk, bæredygtig mad, der er lavet fra bunden med lokale råvarer.

Står du og skal holde en fest, men ikke lige ved, hvad du skal gøre med mad? Så kan du trygt lade Green Vibe stå for maden til din næste fest. De har nemlig masser af erfaring med at lave mad helt fra bunden, og uanset om det er helt små selskaber eller fester, hvor der kommer flere hundrede, så kan de klare din bestilling.

Hos Green Vibe sammensætter de løbende skønne buffeter med udgangspunkt i sæsonens herlige økologiske, lokale og bæredygtige råvarer, og det vil sige, at du får en sæsontilpasset menu, når du bestiller din mad hos Green Vibe.

Green Vibe er startet som en burgerrestaurant, men senere er der også kommet bistroretter på menu, og udvalget spænder lige fra hjemmelavet smørrebrød, til fish’n’chips og vegansk retter. Det vil altså sige, at hvis du skal holde en fest, hvor du ønsker, at maden skal være afslappet men stadig lækker, hjemmelavet og økologisk, så er Green Vibe det oplagte valg!

Du kan til enhver kontakte dem for en uforpligtende snak om mulighederne til lige netop din fest, hvis du søger efter mad ud af huset i Aarhus