Mangler dit krybdyr en varmelampe?

Sponsoreret

Hvis du har krybdyr, så er det vigtigt, at de har varme omkring sig, fordi de fra naturens side er koldblodede. Hos Lystrup Dyrecenter kan du få et stort udvalg af forskellige varmelamper, alt efter hvad behovet er.

Krybdyr er koldblodede og så har de brug for varme fra deres omgivelser. Hvis krybdyr befinder sig ude i naturen, så får de masser af varme fra solen, men er de i et terrarie, så er det nødvendigt for dem at få tilført kunstigt lys og varme gennem varmekilder for at de kan leve.

Hos Lystrup Dyrecenter kan du finde et stort udvalg af forskellige varmekilder, der varierer i både størelse og kapacitet, og derfor vil du altid kunne finde en, der passer til dit behov.

Du kan blandt andet få en varmelampe ved navn Exo Terra Compact Top 30 Canopy, der er en kompakt terrariumlampe. Den er meget nem at installere, og det er muligt at sætte kompakte lysstofpærer eller glødelamper med lav watt i fatningen. Så hvis du har et krybdyr eller påtænker at få et, så kan du købe din varmelampe hos Lystrup Dyrecenter, og de har altid rigtig gode tilbud på deres hjemmeside, så kig endelig forbi, hvis du vil vide mere.