En sej krokodille, der styrker børns balance og motorik

Sponsoreret

bObles laver tumlemøbler med dyremotiver, og de kan være med til at træne de grundmotoriske evner hos dit barn.

Kan dit barn lide dyr? Rigtig mange børn er meget optagede af dyr og ikke bare de dyr, de ser i deres hverdag, men også de mere eksotiske dyr, som de kun ser på billeder.

bObles er en legetøjs- og møbelproducent, der laver tumlemøbler, som skal øge børns kropsforståelse gennem træning af de helt grundmotoriske elementer. bObles har fået international anerkendelse og designpriser, og derudover er de blevet hyldet af mange fysioterapeuter, fordi de udfordrer og stimulerer børnenes motorik.

Hvis du vil give din baby eller dit barn masser af mulighed for udviklende leg, så skulle du overveje at købe en krokodille fra bObles. De små trappetrin kan lære dit barn at gå på trapper, og på den måde kan den styrke og stimulere dit barns balance og koordinationsevner. Er dit barn ikke gammelt nok til det, så er en bObles krokodille også et fantastisk stykke legetøj. Den er sjov at kravle og krybe på for de små, der ikke kan gå endnu, og selvom rigtige krokodiller kan være farlige dyr, så lærer børnene på samme tid om et af de mest særlige dyr i verden.

Hos Monito.dk finder du et stort udvalg af bObles krokodiller i forskellige farver. De mange legemuligheder, som dit barn i virkeligheden selv kan udforske, er blot nogle af fordelene ved det populære stykke legetøj.