Bliv en del af et hurtigt voksende fællesskab og opnå succes

Sponsoreret

Hvis du arbejder med kostvejledning, ved du sikkert også, at det er vigtigt at have gode brancheforbindelser for at opnå succes – både for dig som kostvejleder, men også for dine kunder. De kan nemlig drage fordel af dine forbindelser.

Der er noget stort i vente på det danske marked for komplette måltidserstatninger. Og er du kostvejleder, vil du elske at hoppe med på bølgen, der stammer fra Holland.

Med andre ord har du mulighed for at blive coach hos Straight Away, der er en virksomhed, som giver dig mulighed for at få forbindelser til et nyt, friskt og tilgængeligt brand med store ambitioner.

Du får adgang til en marketingsmaskine, der kan hjælpe dig med at nå de rette klienter i dit område ved hjælp af Facebook-kampagner og reklamering på søgemaskiner, og det betyder i praksis, at du kan fokusere på at hjælpe dine kunder, fremfor at skulle slide dig selv med besværlig branding.

Når du vejleder dine kunder i forhold til kost, får du mulighed for – på baggrund af vejledning fra Straight Away – at give dem et ekstra skub på vejen til et sundere liv, så på den måde bliver du som coach også mere kompetent.