Det sociale netværk Yammer er smart vidensdeling

Sponsoreret

Samarbejdskultur og social vidensdeling i en organisation er meget vigtig. Her kan det sociale netværk Yammer være en hjælp til netop vidensdelingen medlemmerne i mellem.

Yammer er et socialt netværk, der skal styrke samarbejdskultur og social vidensdeling i en organisation. Her er netværk, relationer og adgang til kompetencer alfa og omega og en af de parametre, konkurrence bliver vurderet ud fra. Yammer gør det muligt at finde og udnytte den værdifulde viden, der flyder imellem mennesker i organisationer.

Yammer kan blandt andet give jer:

  • Adgang til og mobilisering af kompetencer og viden uanset geografisk eller organisatorisk placering
  • Let og intuitiv vidensdeling
  • Fælles kultur og forbedret samarbejde på tværs af lokationer og landegrænser
  • Mobil adgang til vidensdeling
  • Inddragelse af relevante medarbejdere uanset hvor de befinder sig

Når Yammer skal implementeres, så handler det mest om organisationskultur og gode vaner frem for en masse om teknologi. Nye former for samarbejde og vidensdeling tager tid, og hvis ikke medarbejderne forstår værdien, er det svært at høste værdien af et socialt netværk. Det er derfor ikke den tekniske implementering, der skal sættes ind på, for det er hurtigt klaret. Hovedvægten skal i stedet ligge på hele den organisatoriske implementering, sådan at man ved, at folk kommer til at udnytte netværkets fulde potentiale.