Rengør du dine solceller?

Sponsoreret

Få det meste ud af dine solceller ved at bruge den rette rengøringsmetode. Solcellerne skal nemlig rengøres ligesom resten på huset, hvilket mange ikke tænker over.

Solceller er efterhånden blevet allemandseje og den miljøvenlige løsning er utrolig populær blandt forbrugerne. Solceller er en rigtig god investering, og det er derfor dumt ikke at få det meste ud af dem. Det er derfor vigtigt at du sørger for at få det optimale udbytte af systemet. Det kan du få ved at rengøre dine solceller.

Sådan rengør du solcellerne

For at få den største effekt af solcellerne skal du holde dem fri for støv, snavs, fugleklatter, salt fra havgus og mange andre faktorer, der kan gøre dine solceller beskidte. Når du skal rengøre solcellerne, så anbefales der at bruge miljøvenlig rengøring bestående af vand og mikrofiberbetræk. Det er med til at skåne dine solceller, så de holder i mange år.

Solceller er en investering og de bør derfor ikke blive behandlet sådan. Det kan dog være svært uden det rette udstyr. Derfor vil vi gerne anbefale virksomheden Thy Clean, der har oprettet udstyr til netop dette formål. Det gør det nemt at lave den månedlige eller halvårlige – alt efter hvor du bor – solcellerengøring.