Derfor skal du bruge video i din virksomhed

Sponsoreret

Verden er digital. Det skal virksomheder også være. En af de mest effektive digitale virkemidler er video. Det var tidligere noget, der kun var forbeholdt store virksomheder med store budgetter, men i dag er det tilgængeligt for alle. Men hvorfor bruge video, og hvorfor er det vigtigt? Læs med her.

I en digital verden er mulighederne for at markedsføre sig enorme. En af de mest effektive er video. Hvad enten det er korte videoer eller større og længere produktioner, er det en meget effektiv måde at formidle ens produkt eller firma til potentielle kunder. Her kommer 3 grunde til hvorfor.

Visuelle ting huskes bedre

Folk husker generelt bedre, hvis de får information præsenteret visuelt. Derfor er det mere sandsynligt, at de vil huske dit firma eller produkt, hvis de har set en kort video omkring det. Med videoer er det også nemmere at få meget information formidlet på en hurtig måde. De giver dig en chance for at kunne vise, hvordan et produkt bruges eller hvordan I arbejder i virksomheden, meget nemmere end hvis det skulle formuleres på tekst.

Kan bruges på flere platforme

Videoer er smarte fordi de nemt kan tilpasses forskellige platforme. Du kan både lægge den ud på jeres hjemmeside, eller dele den på de sociale medier uden nogle problemer. Derved får en video en lang levetid på nettet og tiltrækker mere opmærksomhed.

Du kan selv gøre det

I dag har de fleste smartphones en videofunktion, der i nogle tilfælde slår de store og dyre videokameraer. Du kan derfor nemt selv producere dine videoer uden at skulle betale i dyre domme. Hvis tiden og ressourcerne ikke er der, kan du dog også få et produktionsselskab til at stå for det. Der findes videoproduktion i Aarhus, København og de flest større byer i Danmark.