Flot resultat med laserskæring i metal

Sponsoreret

Hvordan foregår laserskæring i metal

Du får et flot resultat med laserskæring i metal, da det er en meget fleksibel proces. Det flotte resultat skyldes, at man kan fremstille emner med 0,1 mm nøjagtighed og lave skarpe hjørner. Man kan i princippet bruge en laserskære i alle materialer, herunder metal, rustfrit stål, aluminium, jern og flere andre. Men nogle materialer er dog mere velegnede end andre.

Laserskæring i metal er en fleksibel metode, hvor laserskæren programmeres ved at indlæse den digitale tegning. Det gør det til en meget sikker og hurtig proces, hvor man undgår fejl. Det foregår derudover med automatisk materialefødning, som gør produktionen mere omkostningseffektiv, da laserskæringen kan foregå ubemandet. Den store udvikling inden for laserskæring har derfor betydet, at priserne er blevet lavere og leveringstiden hurtigere. Udover pris- og tidsbesparelserne sikrer laserskæring desuden mindre varmepåvirkning og en pæn, oxidfri snitkant.

Hvis du er nysgerrig på at høre mere om, hvordan du kan få laserskåret i metal, kan du med fordel kontakte forskellige forhandlere som eksempelvis Sigma Process Engineering, som uden tvivl vil give dig råd og vejledning i forhold til et specifikt projekt.