Slip for bekymringer med en el-rapport

Sponsoreret

Ønsker du en ejerskifteforsikring i forbindelse med salg af din bolig, er det nødvendigt med både en tilstandsrapport og en el-rapport, så du ikke kommer til at hænge på eventuelle skjulte fejl ved overdragelsen og op til 10 år efter.

Et sikkert el-syn

Med en el-rapport er der udarbejdet en redegørelse for de elektriske installationer og deres tilstand i din bolig. I 2012 blev det et krav med en el-rapport, når der skal tegnes ejerskifteforsikring, så det dermed ikke længere er nok med en tilstandsrapport. I forbindelse med el-rapporten bliver der også tjekket, hvorvidt elektriciteten i boligen er lovlig, da dårlig tilstand kan forårsage brand. Mk consult-byg gennemgår blandt andet el-tavle, lavvoltsinstallationer, fejlstrømsafbryder samt alle synlige elinstallationer, der alle er med til at give et samlet billede af de elektriske installationers tilstand. Efterfølgende er el-rapporten gældende i 12 måneder, så du har god mulighed for at bruge den i forbindelse med salg af din bolig, så du kan tegne ejerskifteforsikring og dermed være sikret mod unødvendige regninger.

Et troværdigt firma

Med over 20 år i branchen har mk consult besøgt mange boliger og dermed udarbejdet lige så mange tilstands- og el-rapporter. Kvaliteten af synet og el-rapporten er dermed i top, så du trygt kan overlade opgaven til mk consult byg.