Vitavia drivhuse – høj kvalitet og et hav af serier

Sponsoreret

Uendelige muligheder inden for Vitavia drivhuse

Er du på udkig efter et nyt drivhus, så kan du med fordel se nærmere på Vitavia drivhuse, da de er produceret i yderst høj kvalitet og indeholder et hav af forskellige serier.

Vitavia drivhuse er kendt for at være af rigtig god kvalitet og for at have mange forskellige serier, såsom Venus, Cassandra og Helena. Hvis du eksempelvis ikke har så meget plads i din have, kan du vælge et Helena vægdrivhus, hvor du trods mindre plads stadig har mulighed for at dyrke grønsager og frugt. Hvis du derimod gerne vil have lidt mere plads at gøre godt med, kan du også vælge et Venus Drivhuse, som fås i fire forskellige størrelser. Disse er udført i kraftige og anodisere aluminiums profiler, herunder med letløbende skydedøre, tagrender og tagvindue. Der er også specielle tagafstivere på disse drivhuse, som er en god sikring, når der er sne og blæst.

Hvis du er mere en hobbygartner, så er Uranus drivhuset fra Vitavia oplagt. Den har en dobbeltdør, så der er plads til at få en trillebør ind. Drivhuset har en højde på 2,30 meter, hvilket giver mulighed for at gro høje planter. Derudover har det flere vinduer end normalt, hvilket giver ekstra god ventilation.