Nyd en afslappende ferie på Nordjyllands smukke badehotel

Sponsoreret

En halv times kørsel fra Aalborg ligge Strandhotellet Blokhus, hvor du kan tage en dejlig tur med din kære, hvor I kan slappe af, spise dejlig mad og prøve welness-afdelingen.

Strandhotellet ligger hundrede meter til de brede, hvide sandstrande i Nordjylland i et af Danmarks dejligste og bedste sommerhusområder. Et vaskeægte strandhotel for romantiske sjæle, hvor alting emmer af luksus og kvalitet, og så er der tilmed kun 30 minutters kørsel ind til Aalborg Centrum.

Senest i 2017 er hotellet med renoveret, men på en sådan måde, at det stadig er blevet holdt i den danske badehotel-stil, hvor der er høje træpaneler, lyse rum og fine tapeter. Interiøret fremstår i moderne former og farver, og der er en blanding af både nye og gamle møbler.

En restaurant med højt niveau

Lobbyen fungerer som bar og lounge, hvor I kan nyde jeres kaffe med en let anretning eller få en drink inden middagen. Om sommeren kan I også benytte den hyggelige gårdhave, og så er der tilmed hotellets egen restaurant, hvor fokus ligger på lokale råvarer og dansk/fransk kogekunst. Derudover finder du på hotellet to rum med pejse, der giver en unik stemning, og hvor du hurtigt kan blive varmet op.

Vælg mellem forskellige typer værelser

Alle værelser er smukt indrettet med komfortable senge, tv og eget bad og toilet, og I kan både vælge mellem dobbeltværelser, deluxe-værelser og suiter, hvor I har jeres egen balkon og terrasse. Der er også en welnessafdrling, hvor I kan få løsnet op i mulige spændinger i kroppen.