Smukke lamper fra House Docter

Sponsoreret

En lampe tilfører noget til rummet. Særligt, hvis det er en lampe, der ikke bare har et behageligt lys men også er æstetisk smuk. Sådanne lamper laver det efterhånden meget kendte mærke House Docter, som du kan finde en masse produkter fra på coolnordic.dk

House Doctor lamper har deres helt eget look. De har som regel altid smukke kontraster i forhold til farver og materialer, sådan at de eksempelvis ofte kombinerer en farvet lampeskærm med en guld lampestang, hvilket giver en meget fin kontrast. House Doctor laver både bordlamper, væglamper og loftlamper, så uanset hvilken type lampe, du leder efter, så vil du kunne få en af de smukke lamper fra House Doctor til at passe ind. De er blandt andet også kendt for deres lamper med store glødepærer og uden lampeskærm, der har vundet indpas mange steder.

House Doctor er en familiedrevet virksomhed, og det er de tre søskende Rikke Juhl Jensen, Gitte Juhl Capel og Klaus Juhl Pedersen, der står bag. De er udstyret med kreative gener og har troen på, at smukt boligtilbehør fremmer livsglæden. Cool Nordic forhandler med glæde de fine lamper fra House Doctor, blandt andet serierne med Vintage og Game-lamperne er et hit hos dem.