Tilføj en klassiker til din garderobe

Sponsoreret

Adidas Campus er en klassisk sneaker, som stammer helt tilbage fra 80’erne. Dengang var den en stor del af hiphop-miljøet. Senere er den blevet genlanceret i et utal af farver, og forskellige små justeringer er blevet tilføjet til silhuetten. Den er også blevet en fast del af modebilledet, som en praktisk tilføjelse til garderoben. Den er kendetegnet ved at have en praktisk overdel i ruskind og en flad sål. Modellen har også de karakterisere Adidas striber, som findes på begge sider af skoen. Den fås selvfølgelig i en lang række af farvekombinationer.

Adidas Campus er ikke kun en klassiker, men de er også utrolig behagelige at have på. De kan både kombineres med en lille feminin kjole eller sammen med et par jeans og en skjorte. Når du tilføjer et par sneakers til dit outfit, gør du automatisk dit outfit lidt mere afslappet og behageligt. Det er samtidig en sjov måde at slippe for stiletterne på. Kombinér dine Adidas Campus med en klassisk denimnederdel, et par strømpebukser og en rullekrave, for et sjovt hverdagslook. Adidas Campus passer også godt sammen et par shorts og en T-shirt, med et sjovt print. Det mest fantastiske ved at have et par behagelige sneakers i dit skoskab er, at du altid har et par behagelige sneakers ved hånden. At vælge sin skostørrelse, kan nogle gange godt være en udfordring. Derfor er det ofte nemmest at benytte Adidas’ egen størrelsesguide. Denne finder du nemt ved at besøge deres hjemmeside.