Metaldetektorer til kvalitetskontrol

Sponsoreret

Inspektionssystemer er vigtige i enhver branche, hvad end det er tekstil, fødevarer eller den farmaceutiske industri. Der er et øget fokus på både fødevaresikkerhed og strammere krav til effektivitet i produktionen, og derfor bliver en pålidelig metaldetektor en vigtig faktor. Feltet af inspektionssystemer tæller både komplette båndløsninger med metaldetektorer, såvel som detektorer til indbygning i eksisterende systemer. Teknologien sikrer din produktion, dine investeringer og forbedrer kvaliteten af dine produkter. Vil du vide mere og blive klogere på, hvilken løsning af metaldetektorer der kan imødekomme din produktion og dermed forretning? Her kan du læse mere om optimale metaldetektorer til detektering af fremmedlegemer.

Effektiv inspektion af fødevarer

En metaldetektor til fødevareindustrien inspicerer varerne for fremmedlegemer af metal, der på uheldigvis kan være havnet i maden. Det gør de i et stort spektrum af frekvenser, hvilket giver en langt højere og mere stabil søgeevne. I og med at detektoren ikke er låst til én fast frekvens, kan den både kontrollere for fugtige og saltholdige høj signal produkter eller produkter, som varierer i temperatur eller konsistens. Formålet med en metaldetektor er at eliminere risikoen for metalliske fremmedlegemer, hvilket på den lange bane vil højne kvaliteten af produkterne og produktionens effektivitet. Er du i fødevare-, tekstil- eller den farmaceutiske industri, så er et inspektionssystem absolut en afgørende investering.