Værktøj, du aldrig fortryder

Sponsoreret

Er du den type, der køber et nyt stykke værktøj, hver gang der opstår et nyt projekt? Så kan du med god grund glæde dig over, at du med en bænk- og båndsliber får en maskine, der kan holde dine værktøjer i hærdet jern skarpe, så de altid er klar til brug. Der er ikke noget værre end en halvsløv spade eller døvt stemmejern – resultatet bliver bare derefter, hvilket er utilfredsstillende. Med bænk- og båndsliberen kan du på kort tid, ved minimal støj og optimale arbejdsstillinger slibe diverse klinger og blade i hærdet jern. Mange vil sige, at en håndværker kun er så god som sit værktøj, så derfor er det ikke kvaliteten, du skal gå ned på her!

Hold dine klinger knivskarpe

En bænk- og båndsliber er ganske enkelt en slibemaskine, der står stationært på en bænk eller et bord i dit værksted. Der er stort set ikke den form for hærdet jern, du ikke kan slibe på en bænksliber. Faktisk kan du både hive haveredskaber, køkkenknive, stemmejern, mejsel og skruetrækkere op på båndet og give det en tur. Det vigtigste, du skal huske, når du sliber på en bænk- og båndsliber er, at jernet ikke må blive for varmt, da det kan ødelægge hærdningen og sørge for, at jernet bliver sløvt lynhurtigt igen. Har du en finger på klingen eller bladet, når du sliber, så kan du hele tiden holde øje med, om det bliver for varmt. Lyder det som et stykke værktøj, du må eje? På Primusdanmark.dk finder du et stort udvalg af bænk- og båndsliber.