Tag jagttegn i København

Sponsoreret

Hos JagttegnKurser kan du tage jagttegn på enten aften- eller weekendkursus, som du selv kan sammensætte. Læs meget mere på jagttegnkurser.dk.

Det er vigtigt, at du får den helt rigtige undervisning, når du skal tage dit jagttegn, og hos Jagttegnkurser.dk sætter de en dyd i at klæde dig bedst muligt på. Michael Salling, der er din jagttegnslærer er hovedsageligt fuglejæger med stor interesse for både gåse- og havjagt, og så sætter han en stor dyd i at holde sig ajour med de nyeste tiltag inden for jagttegnslæring, så at hans undervisning altid er opdateret med de nyeste metoder.

Når du skal tage jagttegn hos JagttegnKurser, kan du selv vælge, om du vil tage aftenkursus eller weekendkursus, som du selv sammensætter. Det vigtige er, at det passer til dig og din kalender.

JagttegnKurser har en beståelsesprocent til jagttegnsprøven tæt på 100%, mens gennemsnittet i resten af landet ligger på omkring 59%. Det betyder, at alle dem, der følger kursusplanen og terper til prøven kan være sikre på at bestå.

For Michael Salling handler det om, at jagttegn skal både være lærerigt og sjovt at tage. Derfor anvender han også mange forskellige læringsformer i sin undervisning, sådan at det både er sjovt, nemt og overskueligt at tage jagttegn. Det selvom at kravene til jægere er steget de seneste år.

Når du er færdig efter endt undervisning, så betyder det ikke, at JagttegnKurser slipper dig. Det gør de først, når du har bestået prøven, og når du føler dig helt tryg ved selv at skulle ud på marker og i skove. Tag jagttegn i København her.