Trænger synet til et tjek?

Sponsoreret

Bestil din synsprøve hos CrossEyes og få opdateret dit syns tilstand. Det er ganske gratis, og de har afdelinger og hele landet.

Det behøver ikke koste en formue at få tjekket dit syt. Nej, du kan faktisk gøre det ganske gratis hos CrossEyes, så du kan ligeså godt få det gjort. Så kan du først herefter tage stilling til, om du har brug for briller eller kontaktlinser.

CrossEyes har mange afdelinger både i Jylland, på Fyn og på Sjælland, og på deres hjemmeside kan du bestille en gratis synsprøve i den butik, der ligger tættest på dig. Det er nemt og hurtigt, og der kræves ikke andet, end at du møder op, og så kan du få svar på dit syns tilstand.

Hvis det kommer dertil, at du har brug for briller, så kan du også både i butikken og på webshoppen finde et stort udvalg af briller både med enkeltstyrke og flerstyrke-glas. Det kommer an på, om du har brug for flere styrker i ét glas, altså også det man kan kalde progressive glas eller glidende overgang, eller om du kan nøjes med én styrke i et glas. Flerstyrkeglas er ofte noget, mange får med alderen. På webshoppen kan du også se de mange forskellige stel, og du kan tilmed også læse en guide, som CrossEyes har lavet, der handler om, hvordan du bedst passer rigtig godt på dine briller. Bestil din synsprøve til briller hos CrossEyes, hvis du er interesseret i at vide mere om dit syn.