Papkasser – smart opbevaring og emballage

Sponsoreret

Papkasser. Måske den allermest brugte form for emballage til pakning og forsendeles af varer. De kan rumme utroligt meget, de beskytter mod slag, skidt og snavs, og så er de rigtig gode, når du skal sende varer. For at få det optimale ud af dine papkasser, kan du her læse en lille guide til, hvordan du pakker varer til fragt og forsendelse.

  1. Start med at vælge en papkasse, der passer i størrelsen til de varer, som du vil pakke ned eller sende.
  2. Er det luft i papkassen, så dine varer kan skøjte frem og tilbage, er det en god idé at bruge en form for kassefyld for at udfylde tomrummet. Det kunne eksempelvis være gamle, sammenkrøllede aviser eller bobleplast.
  3. Slut af med at bruge en ordenligt tape, så kassen ikke går op under fragt og varerne falder ud eller bliver beskadigede.

Skal du sende tunge varer, er det en god idé at vælge en kasse med en god tyk bund eller dobbeltsikre den med ekstra tape. Papkasser med automatbund er eksempelvis rigtig gode, når papkasserne skal sendes.

Vælg billige papkasser med god samvittighed

Du behøver ikke grave særligt dybt i lommerne, når du skal have fingrene i de firkantede emballagevidundere til din forretning. Du kan nemlig få masser af billige papkasser. Det skyldes, at rigtig mange papkasser bliver lavet ud af genbrugspap fra eksempelvis aviser eller andre gamle kasser, der er endt i genbrugscontaineren. Vil du være miljøbevidst i dit valg af emballage, kan du også kigge efter EU-logoet, eller om de er mærket med FSC-mærket, som hjælper med at passe på verdens skove.