Exoskelet – Pas på din krop i arbejdslivet

Sponsoreret

Danske IMMO har gennem de sidste 50 år gjort arbejdsglæde og gode arbejdsstillinger til deres mission. Ved hjælp af deres innovative produkter, vil de gøre hverdagen lettere for de mange medarbejdere, som arbejder ude på det danske arbejdsmarked. Det er vigtigt at værne omkring medarbejderne og værne omkring deres arbejdsglæde, arbejdsgange og arbejdssituation. Det er vigtigt at høre på kroppen og passe på den, hvis den skal kunne fungere godt og optimalt i lang tid.

 

Slip for tunge arbejdsstillinger

Med Exoskelettet får medarbejderen en hjælpende hånd til at tage sig godt af sit arbejde. Exoskelettet er et produkt, en innovativ løsning, som ved hjælp af en let, mekanisk kabelteknologi hjælper til med at aflaste krop, muskler og led, i de arbejdsgange som umiddelbart kan være belastende for den pågældende medarbejder. Immos exoskelet er blot en af de innovative og aflastende produkter, som virksomheden har udviklet i samarbejde med Ottobock Industrials.

 

Holder immobilitet på et minimum

IMMO’s mål er, at mennesker skal kunne bevæge sig uanset krop – derfor arbejder de for at immobilitet ikke er at finde på arbejdspladser med et opslidende arbejdsmiljø. Med deres skræddersyede produkter vil de skabe løsninger som aflaster og hjælper medarbejdere i deres arbejdsgange – på sygehuse, lagerhaller, bedemandsforretningen, plejehjemmet, mekanikerværkstedet og så videre.