Det skal du overveje inden køb af en industrivaskemaskine

Sponsoreret

En industrivaskemaskine skal både være holdbar, effektiv, nem at vedligeholde og omkostningsbesparende. Med dette i tankerne er der et par spørgsmål, som du skal stille dig selv, når du søger efter den perfekte industrivaskemaskine til netop din virksomhed.

 

Kan maskinen håndtere de forhold/materialer, du har tænkt dig at bruge den til?

I bund og grund handler dette blot om, hvad du vasker. En vaskemaskine i hjemmet, der er bygget til mindre belastninger, vil ikke kunne håndtere de samme forhold som eksempelvis en industrivaskemaskine. Dette gælder uanset, om du har en større eller en mindre virksomhed.

 

Hvad sker der, hvis vaskemaskinen går i stykker?

Hvis der går noget galt med din industrivaskemaskine, er det vigtigt at få den op og køre igen hurtigst muligt. Sørg derfor for at finde ud af, om der er mulighed for at reparere maskinen selv, eller hvor lang tid det vil tage forhandleren at gøre det.

 

Er der reservedele til rådighed, hvis din vaskemaskine går i stykker?

Selv den bedste vaskemaskine i verden er ubrugelig, hvis der ikke findes reservedele. Hvis katastrofen rammer, og en integreret del af din maskine skal udskiftes med kort varsel, er det vigtigt, at der findes reservedele til den.

 

Er denne industrivaskemaskine den rigtige type til min virksomhed?

Der er masser af vaskemaskiner, som alle er designet til forskellige typer steder. Hvis du har en spa, der vasker et par gange hver dag, behøver du ikke den samme vaskemaskine som eksempelvis et hotel.