Drikker du helst vin uden alkohol?

Sponsoreret

Hvis du er en af dem, der elsker et godt selskab med god vin, men ikke drikker alkohol, så kan du finde et stort udvalg af lækre, alkoholfri vine hos VINMEDMERE.dk.
Vin uden alkohol indeholder typisk mellem 0 og 0,5 procent alkohol og adskiller sig derved fra normale vine, der har en alkoholprocent på mellem 10 og 15.
Der kan være mange grunde til, at du eller nogen, du kender, ikke drikker alkohol. Gravide og ammende kvinder anbefales blandt andet ikke at drikke alkohol, mens andre tager et bevidst valg om ikke at ville drikke alkohol af andre årsager. Alkoholfri vin fremstilles på samme måde som almindelig vin. Først ved den sidste proces, hvor alkohol fjernes, foregår processen på forskellig måde. Normalt fjernes alkohol ved det, der kaldes vakuumdestillation, hvor vinen kommes i kedler med undertryk, hvor stuetemperatur får alkoholen til at fordampe. På den måde reduceres alkoholniveauet, og her kan man altså bestemme, hvor meget af alkoholen, der skal fordampe, inden den puttes på flaske.
Alkoholfri vin er sødere end det meste almindelig vin, og så har det heller ikke ligeså lang holdbarhed, men den passer godt til nogle bestemte måltider. Og så er det et godt alternativ til dem, der godt kan lide en festlig lejlighed, men som af den ene eller anden grund ikke drikker alkohol.
Du kan finde det store udvalg af alkoholfri vin på VINMEDMERE.dk, hvor du også kan læse meget mere om hver enkelt vin og den drue, den er lavet på.