E-væske til dig, der ryger meget på din e-cigaret

Sponsoreret

Hvis du ryger på din e-cigaret mange gange om dagen, så er det vigtigt at finde en e-væske, du ikke bliver træt af. Hos elekcig.dk kan du finde et stort og bredt udvalg af væsker og juice. 

Måske du ryger e-cigaret, fordi du synes det er lækkert. Og måske du ryger det, fordi du gerne vil stoppe med at ryge. Hvis du kan nikke genkendende til sidstnævnte, så ved du sikkert også, at du, med de mange sug i løbet af en dag, hurtigt kan blive træt af de eksotiske frugtsmage. Elekcig.dk har et stort udvalg af forskellige smage, og de har blandt andet også tobakssmag til dig, der savner tobakken, når du ryger e-cigaret. Hangsen Virginia er blandt andet en fantastisk e-væske med en jævn og alligevel tilstrækkelig stærk smag af tobak. Med denne e-væske får du samtidig også et throat hit. Du kan også finde e-væsker som eksempelvis mentol, der mest giver en frisk smag og derfor heller ikke bliver træls i længden.

Når du skifter til E-cigaretter, så søger du garanteret det “krads” i halsen, som rigtige cigaretter giver dig. Og dette er også muligt med e-juice fra elekcig.dk. E-væske består primært af Propylenglycol (PG) og Vegetabilsk Glycerin (VG).  PG er den ingrediens, der giver det klassiske halskrads/throat hit. Hvis du ønsker dette, bør du altså vælge en væske med eksempelvis 70PG/30VG. Ønsker du et mindre halskrads, er det bedre at vælge en væske med et højere VG indhold.

Udover det naturlige nikotin indeholder e-væsker fra elekcig.dk også naturlige aromastoffer, glycerol, propylenglykol og vand. Kort sagt, helt almindelige aroma- og tilsætningsstoffer.