Har du noget gammelt maling, der skal fjernes?

Sponsoreret

Varmepistoler kan bruges til alt fra fjerning af maling til bøjning af plastrør, svejsning af folier, lodning af rør og optøning. Find varmepistoler til lave priser hos Dansk Værktøjssalg A/S.

Måske har du nogle gamle malingrester siddende på et gulv? Måske du har nogle plastrør, der skal bøjes? Måske du har noget, der skal optøes? Der kan være mange grunde til at købe en varmepistol, for der er en del række opgaver, det er svært at klare uden. Det er imidlertid nok fjernelse af maling, den oftest bruges til.

Dansk Værktøjssalg er en wepshop, der har fysisk butik i Kibæk. De har 24 års erfaring inden for værktøj, og de lægger stor vægt på troværdighed. Du kan altså trygt handle hos dem, og så tilbyder de tilmed lave priser og hurtig levering. De sælger både til erhverv, til ean og til private, så uanset om det er til eget brug derhjemme, eller det er til din virksomhed, så kan du købe din varmepistol hos Dansk Værktøjssalg. De sætter en dyd i både kvalitet og service, så du kan forvente en god oplevelse, når du handler hos dem. Og det, de ikke har, det skaffer de gerne.

Du kan blandt andet finde en varmepistol med 2 temperaturindstillinger, nemlig både 300 grader og 560 grader. Den har en kraftig dyse til køling over længere arbejdsperioder, og så er det en særdeles let og handy maskine med et ergonomisk greb. Den kan altså både tørre, optø og fjerne gammel lak. Hvis du mangler en varmepistol, så tag et kig forbi dvsalg.dk og se det store udvalg.