Hjerterum hos Nytorv 11

Sponsoreret

Søger du på restaurant Viborg, vil Nytorv 11 dukke op, og det er et sted, der næppe vil skuffe. Siden 2017 har stedet været gastro og bar, og når du kigger forbi, vil du opleve en restauranten fyldt med god mad, lækre drinks og masser af hjerterum.

Gastro og bar

Bor du i Viborg, eller planlægger du et besøg dertil, er det værd at tage et smut forbi Nytorv 11, der er en gastro og bar med lidt af det hele. Stedet har været til siden 2017 og er social dining, hvorfor det er et oplagt sted at tage din familie med eller tilbringe en hyggelig middag med vennerne. Menukortet er alsidigt, og du kan få alt fra cæcar salat og jägerschnitzel til burger og lasagne. Der er selvfølgelig også tænkt på børnene, der kan glæde sig til mindre retter. 

Inviter familie og venner med

Nytorv 11s har flere specialiteter, heriblandt tapas brunch, hvor du frit kan vælge, hvad du ønsker på tallerkenen. Derudover er restauratørerne stolte af deres frokostbræt til minimum to personer samt månedsmenu, der hver måned varierer med lækre specialiteter. Når I sætter jer, kan I påbegynde en hyggelig aften med nogle drinks, og efter en hyggelig aften med vennerne kan I svinge forbi til en sidste drink, hvor I kan få glæde af happy hour og måske danse til DJ’ens festlige musik. Uanset om det er familie eller venner, du planlægger et besøg med, så er der garanteret hygge på højeste plan. Nytorv 11 ligger ved centrum for det gamle Viborg, så det er let at finde, når du ønsker en god aften med dine nærmeste.