Har du en optikerbutik, der skal opgraderes?

Sponsoreret

Inventa er en virksomhed, der leverer alt fra inviduelle løsninger til totalløsninger hvad angår inventar. Hvis du mangler inventar til din optikerbutik, så har de masser af erfaring inden for netop den branche.

Som navnet antyder, arbejder Inventa med inventar. Og de ikke bare arbejder med det, de er eksperter i det. De har nemlig produceret inventar til alle typer brancher i over 70 år, så de har i den grad noget erfaring i bagagen. De er en af Danmarks førende producenter af inventar, og de er den perfekte samarbejdspartner til at få lavet inventar til din butik, samtidig med at få den indrettet og designet på bedste måde. Med mottoet “Et ord er et ord”, lover de dig at være en troværdig samarbejdspartner, som du kan regne med, og det hjælper deres stab af medarbejdere til. De leverer stærke designs og solidt håndværk. De kan tage dig med i alt fra planlægning til design, indretning og den praktiske produktion.

Og netop inventar er noget af det allervigtigste, når man har en butik. For det er det, der tiltrækker kunder, og så er det samtidig vigtigt, at funktionalitet er i top, så ens medarbejdere har de bedste forhold. Hvis du vælger Inventa som samarbejdspartner, så kan de sørge for netop det. Løsninger, der er fuldstændig gennemarbejdede, lige fra idefasen til det færdige resultat. Du kan både vælge individuelle løsninger og totalløsninger, de kan klare det hele, og de er med i så det omfang, du ønsker det.

De har masser af erfaring, når det kommer til apoteker. De har både lavet inventar til Profil Optik i Hellerup, på Ro’s torv, til en butik i Norge og til en flagship store. Find mere information om inventar til optikere hos Inventa.